Nem kell, hogy a munkaidő nyilvántartás költséges legyen

2018.04.25. 16:23

A munkaidő nyilvántartásaz egyik legfontosabb elem a cégek életében. Ennek segítségével ellenőrizhető a dolgozók munkaideje. Ez nem csak Neked, hanem nekik is szükséges a fizetés szempontjából. Ugyanis ez alapján kereshető vissza, ki mennyit dolgozott. Illetve, hogy betartotta-e a munkaidőt.

Ezek a rendszerek sokszor nagyon költségesek. A beszerelésük és karbantartásuk sem éppen pénztárcakímélő. Ha elromlanak, lassítják a munkát. Az újabb rendszerekkel pedig nem mindig integrálhatóak. Azonban nem szükséges, hogy a munkaidő nyilvántartás bonyolult és drága legyen.

A munkaidő nyilvántartás új fejezete

Cégvezetőként Te is arról álmodozol, hogy hatékonyan és egyszerűen kezelhesd a munkaidőt? Akkor nem kell tovább várnod. Az eAccess beléptető rendszer lényege az egyszerűségében rejlik. Emellett nem kell felesleges pluszköltségekkel számolnod. Ez annak köszönhető, hogy nem kell szoftvert és helyi szervert vásárolnod hozzá. A rendszer felhőalapú, amely leszámol a régi, elavult beléptető rendszerek problémáival.

Miért jobb egy felhőalapú rendszer?

A régi, kábeles rendszerek nem csak pluszköltséget, hanem folyamatos üzemeltetési nehézséget is jelentenek. Az internet korában a technika nem ismer határokat. Az Accessium Ltd. ezt felismerve alkotta meg a felhőalapú beléptető rendszert. Ezzel véget vetett a munkaidő nyilvántartás nehézségeinek.

3+1 ok a felhőalapú munkaidő nyilvántartás mellett:

  • Karbantartása és üzemeltetése nem jelent terhet anyagi szempontból.
  • Az informatikai háttér szükségtelen.
  • Egyetlen költség az akkumulátorcsere.
  • +1 Telepítéséhez nem kell falakat bontani.

A felhőalapú rendszer egyértelműen költséghatékonyabb a vezetékes rendszereknél. Miért adnál ki többet, ha spórolhatsz is? Ha eddig azt gondoltad, a beléptető rendszerek csak pénzkiadást jelentenek, most megbizonyosodhatsz ennek ellenkezőjéről. Ne költs feleslegesen!

A spórolást akár már ma elkezdheted

Innentől kezdve nincs akadálya a költséghatékony munkaidő nyilvántartásnak. Az egyetlen dolog, amire még szükséged van, az egy alapos felmérés. Az Accessium Ltd. minden cégnek biztosít egy átvilágítást. Vedd fel velük a kapcsolatot, és vess véget a pluszkiadásoknak! Személyre szabott felmérésük segítségével a lehető leghatékonyabb beléptető rendszerre tehetsz szert, amely megkönnyíti az életedet.